viernes, 18 de abril de 2014

Catàleg d'Alumnes

He trobat una iniciativa digna de explorar: un catàleg de treballs realitzats pels alumnes d'Educació Plàstica i Visual del Col · legi Base, un centre privat de Madrid. El catàleg aborda tots els cursos que imparteixen en aquest centre, i els capítols d'aquests estàn classificats pels temes impartits en l'assignatura. D'aquesta manera es poden buscar d'una forma ràpida el que es desitja, per exemple: textures de primer d'ESO, xarxes modulars de quart, etc. I per a completar, cada capítol té una introducció on s'explica la tècnica que estàn tractant, el context, etc.



Pense que és una bona iniciativa, perquè serveix per a que els alumnes puguen vore els fruits de tot un any de treball en aquesta, la nostra assignatura. Si aquesta proposta es fera famosa en la resta de centres, potser serviria per a afavorir la visió que tenen els alumnes de la plàstica. Seria una motivació extra. Què opineu els demés?

Per a accedir al catàleg, feu click ací

_________________________

He encontrado una iniciativa digna de explorar : un catálogo de trabajos realizados por los alumnos de Educación Plástica y Visual del Colegio Base , un centro privado de Madrid . El catálogo aborda todos los cursos que imparten en este centro , y los capítulos de estos están clasificados por temas impartidos en la asignatura . De esta manera se pueden buscar de forma rápida lo que se desea , por ejemplo : texturas de primero de ESO , redes modulares de cuarto , etc . Y para completar , cada capítulo tiene una introducción donde se explica la técnica que están tratando , el contexto , etc.


Pienso que es una buena iniciativa , porque sirve para que los alumnos puedan ver los frutos de todo un año de trabajo en esta , nuestra asignatura . Si esta propuesta se hiciera famosa en el resto de centros , quizá serviría para favorecer la visión que tienen los alumnos de la plástica . Sería una motivación extra . ¿Qué opináis los demás ?

Para acceder al catálogo, haced click aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario